PUPPIES FOR SALE

7/7/22 PUPPIES OF OEPS LIONS FROM D'ES ET TIAN BAO ARE BORN

MALES AND FEMALES AVAILABLE

RESERVATIONS POSSIBLE

 

 

The moments has come… the other pups are leaving…

The moment has come : our red ribbon is leaving.

He’s been given the name Narko.

Narko Lions from D’Es weighed 560 gr. when he was born.

Narko’ll be the sweetheart of his sweet owners and the big teddy of their little son. They’ll grow up together.

It’s always a pleasure when a Leo can help educate a little child and vice versa.

We wish Narko a happy and healthy dog life.
The moment has come : our white ribbon is leaving.

She’s been given the name Nostra Nina.

Nostra Nina Lions from D’Es weighed 515 gr. when she was born.

Nina is more than welcome and will become the sister of Lexie, the sweet Leo we know so well from her visits during the holidays.

We’re very pleased that we’ll be seeing Lexie and Nina regularly in dogschool and during the holidays, because they’ll be spending them here.

We wish Nostra Nina a happy and healthy dog life!
The moment has come : our brown ribbon is leaving.

He’s been given the name Naldo. Naldo Lions from D’Es weighed 520 gr. when he was born.

Naldo will be living with a sweet family with 2 teenagers, who have a lot of friends. So if one thing’s for sure, it’s that he’ll have a huge fanclub!

We wish Naldo a happy and healthy dog life.

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie