PUPPIES FOR SALE

PUPPIES FOR SALE

FEMALES AVAILABLE

RESERVATIONS MALES  POSSIBLE

 

 

Litter T 6 Princesse Sissi & Clooney day 6

Dear fanclub,

Here we are with some more news about us, the T 6tjes, puppies from mom Sissi and dad Clooney, now 6 days old.

It’s very funny here, we are fully enjoying the love of our mom, we are drinking her super milk, and we all crawl near to her soft coat and fall into a deep sleep.

Yes, yes,it’s very busy now in the puppyroom, with two litters. Our half-sisters and half-brothers from the Litter T 5 Riga and Clooney are in the puppybox near us…we are going to have fun here…

Female Light green-Orange : birth weight : 520 gr. --> day 6 : 790 gr.

Female Light green-Salmon : birth weight : 528 gr. --> day 6 : 950 gr.

Female Light green-Violet : birth weight : 635 gr. -->  day 6 : 1 000 gr.

Female Light green-Blue : birth weight : 680 gr. --> day 6 : 1 175 gr.

Male Green : birth weight : 504 gr. --> day 6 : 788 gr.

Male Blue Dark-Light : birth weight : 620 gr. – day 6 : 1 105 gr.

That’s good grow milk,  njam,njam !!!

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie