PUPPIES FOR SALE

PUPPIES FOR SALE

FEMALES AVAILABLE

RESERVATIONS MALES  POSSIBLE

 

 

Litter T 5 Riga & Clooney day 21

Dear fanclub,

Here we are again with some more news. We are now three weeks “great”.

We are doing our very best…yes, yes, we are listening very good to our mom, and we gradually try to discover more about our brothers and sisters. We can already walk around in the puppy box, sometimes a brother or sister gets in the way, but then we just crawl over them. So we get along very well, literally and figuratively !

We are growing very well, thanks to the super milk of our mom, so everything goes great. Today a new challenge is waiting for us, eating porridge, that took some time to get used to…but the Litter T 6 tells you more about it in the next column.

Male Blue : birth weight : 635 gr. --> day 21 : 2 350 gr.

Male Black : birth weight : 660 gr. --> day 21 : 2 130 gr.

Male Red : birth weight : 514 gr. --> day 21 : 2 395 gr.

Female Orange : birth weight : 548 gr. --> day 21 : 2 070 gr.

Female Salmon : birth weight : 600 gr. --> day 21 : 2 185 gr.

Male Grey : birth weight : 600 gr. --> day 21 : 2 175 gr.

Male Brown : birth weight : 606 gr. --> day 21 : 2 215 gr.

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie