PUPPY'S TE KOOP

PUPS TE KOOP
NOG TEEFJES BESCHIKBAAR
RESERVATIES VOOR REUTJE MOGELIJK

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

U 8 Nestje Nigra & Crazy Boy dag 49

Beste fanclub, hier nog wat nieuws van ons de U-achtjes.

We worden groot, en ze zijn zo flink, zegt ons mama. De tijd gaat snel en ze pinkt een traantje weg. 

En inderdaad, we zijn om fier op te zijn. We doen heel goed ons best met de socialisatie, en sporten doen we als echte kammpioenen.

We zien er ook prachtig en lief uit, zeker voor de fotoshoot, worden onze pelskes nog eens extra gelikt en in model gebracht.

Na de fotoshoot gaan we samen nog eens duchtig samen spelen, nu we nog allemaal samen zijn. Misschien ook nog wat kapoenestreken uithalen ... Joepie ... 

Teefje Wit  : geboortegewicht : 630 gr. --> dag 49 : 7 670 gr.

Reutje Blauw : geboortegewicht : 624 gr.  --> dag 49 : 8 165 gr.

Reutje Rood : geboortegewicht : 644 gr. --> dag 49  : 8 800 gr. 

Reutje Groen : geboortegewicht : 628 gr. --> dag 49 : 9 030 gr.

Reutje Bruin : geboortegewicht : 666 gr. --> dag 49 : 8 365 gr.

Reutje Grijs : geboortegewicht : 620 gr. --> dag 49 : 8 465 gr.

Teefje Oranje : geboortegewicht : 644 gr. --> dag 49 : 7 745 gr.

Teefje Geel : geboortegewicht : 586 g. --> dag 49 : 7 800 gr.

Teefje Lichtblauw : geboortegewicht : 678 gr. --> dag 49 : 8 555 gr.

Yess !!!

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie