PUPPIES FOR SALE

 

CHIOTS A VENDRE

FEMELLES DISPONIBLES

RESERVATIONS MALES POSSIBLES

 

 

 

 

Nichée U 8 Nigra & Crazy Boy jour 49

Cher club des fans,

Ici encore quelques nouvelles de nous, les U 8 tjes.

Nous grandissons et grandissons, et nous sommes des chiots fantastiques dit notre maman. Le temps passe vite et elle essuie quelques larmes.

Oui, oui, notre maman et papa sont vraiment fiers de nous. Nous faisons de notre mieux pour socialiser et nous faisons du sport comme des vrais champions.

Aujourd’hui nous faisons notre photo shoot hebdomadaire, et nous devons être beaux pour cela, nos poiles sont encore une fois léchés propres et modelés.

Et après le photo shoot nous allons jouer ensemble, et jouir…pendant que nous sommes encore tous ensembles. Peut-être nous allons aussi faire des bêtises … joepiee…

Femelle Blanc : poids de naissance : 630 gr. --> jour 49 : 7 670 gr.

Mâle Bleu : poids de naissance : 624 gr. --> jour 49 : 8 165 gr.

Mâle Rouge : poids de naissance : 644 gr. --> jour 49 : 8 800 gr.

Mâle Vert : poids de naissance : 628 gr. --> jour 49 : 9 030 gr.

Mâle Brun : poids de naissance : 666 gr. --> jour 49 : 8 365 gr.

Mâle Gris : poids de naissance : 620 gr--> jour 49 : 8 465 gr.

Femelle Orange : poids de naissance : 644 gr.--> jour  49 : 7 745 gr.

Femelle Jaune : poids de naissance : 586 gr. --> jour 49 : 7 800 gr.

Femelle Bleu : poids de naissance : 678 gr. --> jour 49 : 8 555 gr.

Yess !!!

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie