PUPPY'S TE KOOP

PUPJES VAN ROOS EN SENNE GEBOREN OP 30 MAART 2024
UOEISKA EN SYGURD VERWACHTEN PUPS OMSTREEKS 1 APRIL
RESERVATIES MOGELIJK

 

 
 
 

 

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

Zaterdag 28 maart 2015 Internationale hondenshow Luxemburg.

Groot debuut voor Nice Lions from D' Es !
 
Samen met Mi Amigo en Jetaime mag Nice mee naar de Internationale hondenshow te Luxemburg.
 
Met de nieuwe Leomobiel (nog niet helemaal ingericht) maar toch al van dienst.
 
Voor Nice is het de eerste maal showen, maar ze is er haar kalme zelve bij, ik kijk gewoon hoe mijn mama Jetaime dat doen, en dan kan ik dat ook. No stress.
 
Keurmeester John Williams (NL) keurt de 29 ingeschreven Leonbergers en geeft onze hondjes volgende plaats en beoordeling :
 
Mi Amigo Boy de Leo's vom Kvallk in open klas reuen : 2 de plaats - Uitmuntend - RCACL.
 
Niceke Lions from D' Es in puppyklas teven : 1ste plaats - Veel Belovend - Beste Puppy - en mocht naar de erering.
 
Jetaime Lions from D' Es  in kampioensklas : 1ste plaats - Uitmuntend - CAC  - CACLIB - Beste teef - Best opposite sex.
 
Bedankt Keurmeester M. Williams.
 
Wij zijn heel fier op onze hondjes, vooral op het debuut van Nice ze heeft dat voortreffelijk gedaan. Mama Jetaime en dochtertje Nice 1ste plaats, super !

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie