PUPPY'S TE KOOP

PUPJES VAN ROOS EN SENNE GEBOREN OP 30 MAART 2024
UOEISKA EN SYGURD VERWACHTEN PUPS OMSTREEKS 1 APRIL
RESERVATIES MOGELIJK

 

 
 
 

 

 

NIEUW  NIEUW  NIEUW !

HYDROTHERAPIE  www.hydrolionsfromdes.be

 

 

Monthly archive

02 feb

U 10 Oeps en Basileus op schoolreis naar de hondenschool

Beste fanclub,

Vandaag gaan we op schoolreis, met z'n allen naar de hondenschool om te socialiseren, de eerste keer weg van onze vertrouwde omgeving, en onze eerste autorit.

Flink en dapper achter ons mama in de rij stappen we naar de Leomobiel. Onze eerste echte uitstap samen.

De auto start en vroummmm, we zijn vertrokken, de reis verloopt perfect. Het kriebbelt in onze buikjes als we een bocht nemen. Maar ons mama stelt ons gerust.

Aangekomen in de hondenschool staat onze papa al te wachten,  kusje aan ons mama en samen zijn ze heel fier op hun kroost.

Veel volk in de hondenschool en vele hondjes komen kennismaken. Grote, kleine, witte, gevlekte ... allemaal vinden ze ons "so cute" ...

Veel foto's worden genomen, ook mama en papa op de foto, zo fier op ons., We doen het dan ook uitstekend. 

Lees meer en foto's

09 feb

V 1 NICE & BASILEUS DAG 35

Hey; hey, dag iedereen,

Het gaat uitstekend met ons tweetjes. We genieten van het broer en zusje zijn. 

En we worden met de dag groter. Dat kan ook niet anders, omdat we heel veel plaats hebben aan de milkbar. Geen stress, geen fille, geen geduw  ... gewoon ons tweetjes dicht bij mama.

Zalig gewoon wij de tweeling ....

Reutje Zwart Blauw : geboortegewicht : 794 gr. --> dag 35 : 5 460 gr.

Teefje Zwart Lime : geboortegewicht : 706 gr. --> dag 35 : 4 485 gr.

Mama Nice zorgt zo goed voor ons, en kijk  eens hoe schattig we wel zijn

Lees meer en foto's

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie