PUPPIES FOR SALE

 

CHIOTS A VENDRE

FEMELLES DISPONIBLES

RESERVATIONS MALES POSSIBLES

 

 

 

 

Nichée U 9 Roos & Crazy Boy jour 30

Voici  une nouvelle rubrique de nous, les U 9 tjes.

Cette semaine, nous étions très occupés, le déménagement, apprendre à manger de la panade, jouer dehors, tant de nouvelles expériences.

Et nous obtenons vraiment faim de tout cela…après beaucoup d’aventures et bien avoir mangé, nous faisons une sieste et après nous jouons de nouveau, ça c’est amusant !!

Mâle Gris-Or : poids de naissance : 412 gr. --> jour 30 :  3 315 gr.

Mâle Noir-Or : poids de naissance : 450 gr. --> jour 30 : 3 310 gr.

Femelle Blanc-Or : poids de naissance : 366 gr. --> jour 30 : 2 475 gr.

Femelle Bleu-clair – Or : poids de naissance : 450 gr. --> jour 30 : 3 545 gr.

Superbe, n’est-ce pas !!

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie