PUPPIES FOR SALE

 

CHIOTS A VENDRE

FEMELLES DISPONIBLES

RESERVATIONS MALES POSSIBLES

 

 

 

 

Nichée U 9 Roos & Crazy Boy déménagent vers la véranda et mangent de la panade.

Pssst, pssst…ici encore quelques nouvelles de nous, les U 9tjes.

Tu veux savoir quelque chose maintenant, nous avons déménagé vers la véranda, et tout cela un peu plus tôt que prévu.

Raison, notre maman avait accidentellement renversé le seau d’eau, et le puppybox était sous l’eau.

Mais pour nous ça était amusant…splash, splash, avec nos pattes dans l’eau. Nous avions beaucoup de plaisir.

Jusqu’à ce que notre papa venait voir, celui ne pouvait pas rire du tout…

« Venez vite faire vos valises et laissez déménager vers la véranda. » Aussitôt dit que fait. Mais comme c’est aussi amusant ici, tant d’espace, et le terrain des jeux pour chiots, ça c’est vraiment le max !!

Et…nous apprenons aussi à manger de la panade…oui, oui, c’est amusant aussi, la  panade est très collante…Mais savoureux !!

 

 

Hydro Lions From D'Es, hydrotherapie

WAAROM ZWEMMEN?

Zwemmen met je hond is gewoon leuk maar het is ook heel gezond. Mensen komen naar ons hydrotherapiecenter met honden die last hebben van heupdysplasie, elleboogdysplasie, gescheurde ligamenten, artrose, rugproblemen, spierblessures of overgewicht. Met hydrotherapie kan je je hond op verschillende manieren helpen. De fysieke inspanning op zich is goed voor de gezondheid van je hond, zorgt voor een betere ontwikkeling van de spiermassa en is goed voor de behandeling van pijn bij bv. artrose.

Ook gezonde, opgroeiende honden hebben baat bij hydrotherapie. Het bevordert een evenwichtige opbouw van spieren en gewrichten. Bij oudere honden onderhoudt hydrotherapie de spiermassa zonder zware inspanning en overbelasting. Honden zwemmen van nature... maar niet allemaal! 

Bij sommige rassen is "leren zwemmen" nodig. Hydrotherapie is trouwens veel meer dan zwemmen alleen. Het zorgt voor een perfect hondenleven: niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het is ideaal voor een goede socialisatie en trouwens perfect tegen stress bij je hond.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

WAT IS HYDROTHERAPIE?

Wij beschikken over een hydrotherapiebak met een vlakke loopband en een hydrotherapiebak met een loopband met een hellingsgraad van 8 tot 30 graden.

De hydrotherapie op zich bestaat uit doelgerichte oefeningen die op een zachte manier in water worden uitgevoerd om op die manier terug spiermassa op te bouwen. Door de beweging in water wordt de aanmaak van gewrichtsvocht gestimuleerd zodat er als het ware een olie-achtige film rond de gewrichten wordt gelegd. De bloedsomloop van je hond wordt ook gestimuleerd door de intensiteit van de oefeningen en de warmte van het water.

Eén hydrotherapiesessie duurt een half uur.

De aanwezigheid van het baasje is heel belangrijk (zeker de eerste keren) om je hond gerust te stellen en hem te stimuleren om de oefeningen op de loopband in het water te doen.

Hydro Lions From d'Es - YouTube

 

TARIEF

Per beurt betaalt u slechts 30 euro.

 

CONTACTEER ONS

Hydro Lions From D'es

Luc Vandeuren
Molenweg 25
3040 Huldenberg

GSM: +32 (0)495/20 88 87
info@lionsfromdes.be">mailto:info@lionsfromdes.be">info@lionsfromdes.be

Ond.nr. BE0746230205

 

Foto's hydrotherapie